Enclar crida a la participació a l’electorat que vol un canvi en les polítiques

La candidatura s’erigeix com la veu dels descontents amb la forma de governar de DA.

Enclar ha fet una crida a totes les persones que estan descontentes amb la realitat del país i les polítiques impulsades per DA perquè vagin a votar aquest diumenge. “Des d’Enclar hem demanat la participació de la gent. Que pugui opinar, decidir i criticar. I per això és important que participi el proper diumenge”, ha afirmat la número dos, Olaya Losada.

La candidata ha recordat que durant la campanya electoral “hem parlat moltes vegades de les polítiques de DA, del que ens han portat”. Davant d’aquestes ha deixat clar que Enclar suposa un gir en la forma de fer política i en les prioritats. “Nosaltres volem defugir del gris per anar cap al verd. Defugir dels barris de primera i dels barris de segona, i això ho ha de dir la ciutadania el proper diumenge”, ha declarat Olaya Losada.

En aquest sentit, Enclar apel·la la ciutadania a mobilitzar-se el dia de les eleccions comunals perquè la seva voluntat quedi reflectida en el resultat i, per tant, en les decisions que posteriorment s’adoptaran al Comú d’Andorra la Vella. I també demana que canalitzi tot el descontentament que els mateixos candidats han pogut recollir del carrer i aposti per una nova forma de fer política votant per Enclar.

I és que la candidatura es reivindica com la veu de la gent que coneix de primera mà els problemes de la població i de la gent que sempre s’ha sentit exclosa de les decisions polítiques, la veu de la majoria. És en aquesta línia que Olaya Losada ha dit que abans de la campanya “vam fer una feina prèvia d’asseure’ns i demanarnos
com nosaltres vèiem Andorra i com la volíem”. Durant els últims dies, els candidats s’han trobat amb veïnes i veïns per parlar dels seus neguits. “Ens hauria agradat que la gent ens hagués dit que no tenia cap problema però no ha estat així”, ha exposat Olaya Losada, que ha afegit que les preocupacions de la població coincideixen amb les que havia definit Enclar al programa. Per això ha demanat a tothom que “vagi a votar, que prengui la decisió que vulgui però que digui la seva”.

 

Andorra la Vella, 15 de desembre de 2023

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.