Image Alt

Concòrdia

Concòrdia: De projecte a realitat

Cerni Cairat destaca la lectura acurada de les necessitats locals i una bona estratègia com a principals punts dels bons resultats a les eleccions comunals, mentre l’executiva es prepara per consolidar els èxits i mantenir la cohesió en els pròxims quatre anys.

Cerni Cairat, copresident de Concòrdia i recent escollit cònsol amb Desperta Laurèdia, ha expressat la satisfacció per l’èxit electoral del partit, afirmant que aquestes victòries han convertit el projecte de Concòrdia en una realitat que comença a consolidar-se. Preguntat pels resultant obtinguts, Cairat ha destacat “la capacitat del partit per interpretar la idiosincràsia de cada parròquia”, subratllant així la clau del seu èxit.

En el seguiment del resultat de les eleccions comunals del passat diumenge, membres de l’executiva, com Olalla Losada, copresidenta i número 2 de la candidatura d’Enclar per la parròquia d’Andorra la Vella, han expressat la seva gran satisfacció pel resultat aconseguit. Losada destaca que Concòrdia ha demostrat adaptabilitat a les diverses necessitats de les parròquies, incorporant les particularitats de cada lloc als valors més amplis del partit.

A més, els copresidents de Concòrdia han aplaudit l’encertada estratègia de pactes, que es va centrar a comprendre la representativitat de cada comunitat local. Losada confia que la col·laboració reeixida fins ara es mantindrà en els pròxims anys, ja que es va basar en la cerca d’idees representatives i beneficioses per a totes les parròquies.

Cairat, tot i afirmar amb contundència que “Concòrdia ja no és un projecte sinó una realitat”, prefereix no especular sobre el futur i destaca els reptes immediats. Amb un enfocament pràctic, ha matissat la importància de complir els compromisos amb els ciutadans on el partit ha obtingut majoria, i a aquells llocs on estan en minoria, ha insistit en la necessitat de fer realitat el projecte, fins i tot des de la minoria, i “consolidar la presència del partit a les altres parròquies”.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.