ENCLAR

Un nou camí per a Andorra la Vella, I EL VOLEM FER AMB TU! Som una coalició inclusiva que uneix Concòrdia, PS, Som Veïns i independents, amb l'objectiu de construir un model de gestió comunal innovador i plural. Treballem junts per un futur millor per a la nostra parròquia.

Qui som?

El dia a dia de l’equip impulsor d’aquest projecte, igual que el teu, és aquí, a Andorra la Vella. Caminem pels mateixos carrers. Per això podem dir que les teves necessitats i preocupacions són també les nostres. A l’hora de pensar les propostes del programa d’Enclar no ens hem basat en idees buides i generalistes, en frases boniques que podrien quedar bé en qualsevol document de propaganda electoral, sinó en iniciatives reals, tangibles que donen resposta als problemes de la parròquia.

Som una candidatura completament transversal, composta per membres d’edats diverses i professionals de diferents sectors que representem la societat andorrana en conjunt. És per això que som capaços de veure les inquietuds de tots els ciutadans: perquè els compartim.

Enclar? Perquè no volem partir de conceptes abstractes gaire gastats en política i sovint ambigus, necessitem un nom que trenqui aquesta dinàmica. Un nom que no pugui confondre’s amb cap projecte anterior i que resumeixi en una sola paraula, qui som, d’on venim i cap a on anem. Aquest nom també respon a la vocació de la iniciativa, de no posar el focus en un únic punt, sinó abraçar un ampli ventall de temes que pensem que han de tenir-se en compte a l’hora de treballar per a Andorra la Vella, Santa Coloma i la MarginedaEnclar és el nom d’un pic, d’una serra i d’un riu, però també d’una església i d’un antic castell. Per damunt de tot, però, Enclar és una paraula estretament vinculada a la identitat de la parròquia i a totes les persones que la integren i la senten casa seva.

Vídeo campanya EC2023

Et deixem amb l'espot de la campanya de les EC2023.
Ho volem fer amb tu!

 

#ParlemClar
Tens algun dubte o suggeriments? Vols que comentem algun punt del programa?

CONTACTA AMB NOSALTRES!

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.