Image Alt

Candidatura Enclar

Sergi GONZALEZ CAMACHO
Candidat a cònsol major

Nascut el 20 de juliol de 1978. Empresari de professió, En quin sector? En el sector del màrqueting. Lloc preferit d'Andorra la Vella? El Parc Central.

Olalla LOSADA SEGUIN
Candidata a cònsol menor

Nascuda el 17 de setembre del 1990. Educadora i tècnica de qualitat universitària. Participa en associacions com Cooperand, Colònies d'Aina i col·laboracions amb projectes teatrals del país. Lloc preferit d'Andorra la Vella? Els carrers del barri antic.

Jordi CABANES TURNÉ
Candidat

Nascut el 8 de juny del 1982. Enginyer industrial, és bomber de professió. És membre del Club Triatló Serradells. Lloc preferit d'Andorra la Vella? El Bosc de Salobre.

Marc TORRENT CASADO
Candidat

Nascut el 23 de febrer de 1996. Tècnic jurídic de professió. Membre de l'Associació d'escacs d'Andorra. Lloc preferit d'Andorra la Vella? Prat primer.

Maria NAZZARO MARTÍNEZ
Candidata

Nascuda el 18 de juliol de 1991. Tècnica d'atenció social. Membre de l'Associació de treballadores socials. Lloc preferit d'Andorra la Vella? El mirador/roc del Consell.

Eva TADEO BALAGUER
Candidata

Nascuda el 21 d'abril de 1989. Tècnica de RRHH. Membre de l'Associació andorrana de gestió de persones. Lloc preferit d'Andorra la Vella? La Casa de la Vall.

Joaquim MIRÓ CASTILLO
Candidat

Nascut el 2 d'agost del 1962. Empresari de professió. Lloc preferit d'Andorra la Vella? L'Església de Santa Coloma.

Susagna MOSQUERA LEYVA
Candidata

Nascuda el 14 de febrer de 1978. Administrativa i assistent de direcció en un despatx d'advocats. Membre de Laika i Gossos. Lloc preferit d'Andorra la Vella? Vall del Madriu-Perafita-Claror.

Xavier SURANA SANCHEZ
Candidat

Nascut el 6 de maig de 1972. Empresari i Responsable d'Integritat i Seguretat de la FAF. Lloc preferit d'Andorra la Vella? El rec de l'Obac.

Meritxell PUJOL CARRASCOSA
Candidata

Nacuda el 15 de març de 1971. Comptable de professió. Lloc preferit d'Andorra la Vella? La plaça de la Casa de la Vall.

Carla GUINOT MALENO
Candidata

Nascuda el 27 de març de 1983. Professora de Formació Andorrana. Secretària d'Organització del SEP i representant sindical al CES. Lloc preferit d'Andorra la Vella? El Centre Històric.

Vanessa GIADAS NOYA
Candidata

Nascuda el 2 de febrer de 1983. Educadora infantil i empresària. Presidenta de l'Associació de Montessori a Andorra. Lloc preferit d'Andorra la Vella? La Plaça del Poble.

Cristià CERQUEDA CHILAUD
Candidat

Nascut el 30 de juliol de 1970. Empresari en el sector de l'enginyeria industrial. Membre de la CEA, la CCIS, les federacions andorranes de Rugby i de Muntanyisme, de la Creu Roja Andorrana, de l'Alliance Française i del grup ADHoc.

Maria Dolors CARMONA FILELLA
Candidata

Nascuda l'1 de setembre del 1959. Pedagoga i consellera del comú d'Andorra la Vella. Membre d'Acció Feminista d'Andorra i d'APAPMA. Lloc preferit d'Andorra la Vella? Bosc de La Comella.

Ens llegim el

PROGRAMA?

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.