Image Alt

Executiva de Concòrdia

Copresidenta Concòrdia
Núria SEGUÉS
Copresidenta

Nascuda el 1988. És llicenciada en sociologia per la Universitat de Barcelona. També ha cursat un màster en política social i mediació comunitària. Ha estat investigadora en l'àmbit social. És consellera general des de l'abril del 2023. En el seu temps lliure li agrada perdre's per la muntanya i compartir moments amb els seus. És cofundadora de Concòrdia.

Copresidenta Concòrdia
Sílvia MOSQUERA
Copresidenta

Nascuda el 1970. Té un BTS en gestió d'empreses i desenvolupa la seva trajectòria professional com a gestora d'una corredoria d'assegurances. Compagina la labor professional amb la tasca de voluntariat a la Creu Roja Andorrana i altres associacions de l'àmbit social. És apassionada de la natura, defensora dels drets socials i de la igualtat.

Marc TORRENT
Tresorer

Nascut el 1996. Graduat en ciències polítiques i de l'administració i dret. Ha treballat en diverses administracions públiques com a tècnic jurídic. En l'actualitat, és conseller d'habitatge i transformació digital al Comú d'Andorra la Vella.

Olalla Losada - vocal Concpordia
Olalla LOSADA
Vocal

Nascuda el 1990. Graduada en educació infantil i primària amb especialització en educació especial. La seva trajectòria professional sempre ha estat vinculada al món educatiu, en l'àmbit formal i no formal. També ha dut a terme diferents tasques de voluntariat en educació nacionalment i internacional. Actualment, és cònsol menor al Comú d'Andorra la Vella. És cofundadora de Concòrdia.

Cerni ESCALÉ
Vocal

Nascut el 1987. Té estudis en administració pública, dret i macroeconomia, amb màsters per la Universitat de Colúmbia i la Hertie School, postgrau per Sciences Po i llicenciatura a la Universitat Pompeu Fabra. Va treballar durant sis anys pel Banc Mundial. També va ser investigador a la Universitat de Colúmbia i a Moody's Investor Services, a Nova York, i director tècnic al Ministeri de Presidència del Govern d'Andorra. Des de l'abril del 2023 és el president del grup parlamentari i cap de l'oposició al Consell General i diputat al Consell d'Europa. Fa política perquè Andorra sigui més sostenible amb el territori i perquè estigui socialment més unida. Li agrada escriure i el bàsquet. És cofundador de Concòrdia.

Cerni CAIRAT
Vocal

Nascut el 1993. És graduat en administració i direcció d'empreses per la Universitat de Lleida. Té experiència laboral en el món de l'esport, com a entrenador d'esquí de fons, i ha estat director de l'empresa familiar, en el sector de la distribució. En l'actualitat, és cònsol major del Comú de Sant Julià de Lòria. És amant de l'esport i la natura. És cofundador de Concòrdia.

Clara GRAU
Delegada Comissió Educació, Cultura, Joventut i Esports

Nascuda el 1997. És graduada en ciències de l'educació i en història, geografia i història de l'art. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en el món educatiu. Actualment, forma part del cos de mestres de Formació Andorrana del Ministeri d'Educació, feina que combina amb els estudis universitaris de dret. És curiosa, treballadora i exigent, i el compromís i l'honestedat li semblen valors imprescindibles.

Meritxell QUERÓ
Delegada Comissió Afers Socials, Habitatge, Igualtat i Sanitat

Nascuda el 1975. Va iniciar la seva trajectòria professional al departament d'Àrea Social del Comú d'Escaldes-Engordany i com a monitora d'esquí alpí. Treballa a l'Escola Andorrana d'Escaldes-Engordany des de fa tretze anys. Gaudeix de viatjar i la neu, de la família i els bons amics, i a la feina és proactiva, meticulosa i amb iniciativa.

Martí ALAY
Delegat Comissió Economia, Finances, Exteriors i Pensions

Nascut el 1989. Compta amb una formació superior en comerç internacional i finances s'ha especialitzat professionalment en el sector bancari andorrà. Actualment, exerceix com a director de sostenibilitat d'una entitat bancària. L'apassiona la natura i la família, temes pels quals treballa activament des de la seva faceta política. És cofundador de Concòrdia.

Cristian CERQUEDA
Delegat Comissió Territori, Urbanisme i Medi Ambient

Nascut el 1970. És enginyer superior en tractament d'aigües i pol·lucions per l'Escola Superior d'Enginyers de Poitiers i màster en direcció d'empreses per IESE. És empresari en el món del medi ambient i de l'energia, especialitzat en la planificació i gestió del territori i del paisatge, i la preservació del medi ambient. És amant dels rius i les muntanyes, pare de tres fills i entrenador-seleccionador nacional de rugbi.

Sergi ESTEVES
Delegat Comissió Enllaç Institucional

Nascut el 1991. És graduat en història per la Universitat de Barcelona, màster en història contemporània, conflictes i nacionalisme per la Universitat del País Basc i màster en formació del professorat per la Universitat Internacional de València. Ha treballat en el sector de la restauració, la construcció, la jardineria i la gestió cultural. Actualment, treballa en el sector educatiu com a professor de ciències socials. Durant els seus estudis, va estar vinculat a diversos moviments socials i sindicals, i en l'actualitat participa del Comitè del Sindicat d'Ensenyament Públic (SEP). Gaudeix de cuidar el seu hort, de la muntanya i de tocar la guitarra elèctrica.

Paula PRZYBYLOWICZ
Secretària d'organització

Nascuda el 1997. És graduada en filosofia per la Universitat de Barcelona, màster en polítiques públiques i filosofia per la London School of Economics i postgrau en salut pública per la University of Edinburgh. També ha cursat un màster en qualitat universitària. Ha treballat principalment en el sector de l'ensenyament superior, en recerca i gestió de la qualitat. De fortes conviccions morals i feministes, gaudeix de la lectura i de l'estudi. Cofundadora de Concòrdia.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.