Enclar acabarà amb les inversions faraòniques que no beneficien a la ciutadania

La candidatura vol donar veu al poble a l’hora d’impulsar projectes comunals.

Enclar ha donat el tret de sortida a la campanya electoral amb la penjada de cartells a la plaça Príncep Benlloch. En l’acte, els candidats a cònsols, Sergi González i Olalla Losada, acompanyats dels altres membres de la candidatura, han afirmat que el seu objectiu és impulsar des del Comú d’Andorra la Vella polítiques pensades en la ciutadania i no en el turista. “La idea d’Enclar és fer polítiques pensades en el dia a dia del ciutadà. Polítiques per a les persones que viuen a la parròquia”, ha assenyalat Olalla Losada al mateix temps que Sergi González ha lamentat que durant els últims anys això no ha estat així.

Un altre dels eixos del programa d’Enclar, a banda dels problemes per accedir a un habiatge, és la participació de la ciutadania. “Volem saber què pensa el poble”, ha indicat Sergi González, que s’ha preguntat si algú li ha demanat si volia gastar-se 4 milions d’euros en unes fonts pagades amb els diners dels ciutadans. “Per Enclar és molt important la participació i la cohesió de la parròquia”, ha dit, i ha exposat que cal escoltar la veu dels ciutadans.

Sergi González ha declarat que després de vuit anys de govern demòcrata al Comú de la capital “la ciutadania troba que hi ha moltes mancances” i ha conclòs que des d’Enclar s’assegurarà que no hi hagi persones de primera i persones de segona. “Tots som iguals i això des d’Enclar ho tenim molt clar i ho volem potenciar”, ha sentenciat.

Andorra la Vella, 3 desembre de 2023

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.