Image Alt

Concòrdia

Concòrdia participa seminari internacional

El partit de Concòrdia participa en el Seminari “Let’s get political” organitzat pel Consell d’Europa a Budapest

Concòrdia, com ha partit, ha tingut l’oportunitat de participar activament en el seminari “Let’s get political“, organitzat pel Consell d’Europa al Centre de Joventut de Budapest.

Aquest esdeveniment, concebut per compartir experiències de joves implicats en organitzacions polítiques, ja siguin formals, com és el cas de partits polítics, o de caràcter institucional, com el Centre de jeunesses o el Ministère de l’education entre altres, ha representat una plataforma d’intercanvi de coneixements i inquietuds sobre la participació juvenil en la política contemporània.

La representant de Concòrdia, Núria Segués, ha pogut destacar -en la seva intervenció- la filosofia, l’origen i l’evolució del partit des de la seva fundació fins al present. A més, la xerrada ha posat de manifest la importància de les organitzacions polítiques en la formació i l’expressió dels joves a la societat actual.

Aquesta trobada ha estat una oportunitat enriquidora per compartir inquietuds respecte a la democràcia i com abordar els reptes derivats de les noves onades d’extrema dreta. Un dels principals temes de debat ha estat la politització de la joventut i, un dels punts més rellevants, com motivar els joves a participar activament en els processos democràtics, plantejant-se com un repte crucial per a la nostra generació.

La participació de Concòrdia en aquest seminari internacional destaca el compromís del partit amb el diàleg intercultural i la promoció dels valors democràtics. Així mateix, reforça el seu compromís amb la formació i implicació dels joves en la presa de decisions polítiques.

Concòrdia continuarà treballant activament per a fomentar la participació juvenil i contribuir al debat polític constructiu.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.