Image Alt

Concòrdia

Concòrdia aprova per unanimitat el pressupost del partit per aquest 2024

Concòrdia ha celebrat una assemblea, aquest dimarts al vespre, amb dos únics punts a l’ordre del dia: la presentació i aprovació del pressupost anual del partit per aquest any 2024 i una primera aproximació dels textos de l’Acord d’Associació amb la Unió Europea.

Pel que fa als comptes de la formació per aquest any, la militància ha aprovat per unanimitat un pressupost amb una previsió d’ingressos de 65.947 euros i una previsió de despeses de 55.404 euros, que donen un resultat positiu de 10.543 euros. Les principals fonts d’ingressos pel partit seran les aportacions dels càrrecs electes sorgits de les eleccions generals i comunals del passat 2023. Una injecció de diners que servirà, entre d’altres, per a la celebració d’actes i per finançar estudis sobre diversos temes d’actualitat.

A la segona part de l’assemblea, els consellers generals de Concòrdia han fet un primer retorn a la militància dels textos publicats, fins avui, de l’Acord d’Associació amb la Unió Europea, després d’analitzar-los internament. Tenint en compte la transcendència del tema i l’interès dels ciutadans pel que pot representar pel país la implantació de l’acord, Concòrdia organitzarà noves trobades amb la militància per debatre i intercanviar opinions sobre aquesta qüestió.

 

 

Andorra la Vella, 30 d’abril de 2024

 

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.