Image Alt

Concòrdia

maria angels aché demana per la manca de places de batxillerat

Concòrdia pregunta per la manca de places de batxillerat al sistema confessional

El grup parlamentari de Concòrdia ha entrat una pregunta amb declaració d’urgència perquè el Govern la respongui oralment en la pròxima sessió de control d’aquest dijous, 2 de maig. En concret, la consellera general Maria Àngels Aché ha demanat per la manca de places de batxillerat al sistema confessional.

En aquest sentit, Aché vol saber quin és el rol del ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats davant d’aquesta manca de places per als alumnes de secundària dels centres confessionals que volen estudiar el batxillerat al Col·legi Sant Ermengol el curs que ve.

La consellera general argumenta que el Col·legi Sant Ermengol és l’únic centre escolar del sistema educatiu confessional que, el dia d’avui, ofereix ensenyament de batxillerat, amb un total de 105 places. I assenyala que la premsa s’ha fet ressò, aquest passat cap de setmana, que estudiants de les escoles Sagrada Família i Mare Janer es trobarien sense plaça de batxillerat per al curs vinent, perquè les preinscripcions han superat llargament el nombre de places existents.

 

Andorra la Vella, 30 d’abril de 2024

 

 

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.