Image Alt

Concòrdia

La Tertulia de Ràdio Valira amb Pol Bartolomé i Lara de Miguel

Vetllar per la Cultura, és la nostra obligació

Pol Bartolomé i Lara de Miguel han participat aquest migdia a La tertúlia de Ràdio Valira, programa presentat per Enric Fontbernat i que també ha comptat amb la participació de Josep Maria Ubach.

Escolta el programa sencer

 

Alguns dels temes que han sorgit han estat l’Acord d’Associació, l’habitatge, la possibilitat d’accés per tren a Andorra… Però si podem destacar un dels temes tractats, aquest ha estat la cultura.

Des de realçar el llegat dels artistes del país sense polititzar, a posar en rellevància la gran producció artística (música, escultura, pintura…) dels artistes locals, a poder facilitar als creadors espais de trobada on es puguin fer valdre les seves idees i el seu art, han estat exemples de temes que s’han debatut durant el programa.

En parlar de què podria aportar l’Acord d’Associació pel que fa a la cultura, Bartolomé ha explicat que ens podria permetre “la participació en projectes de finançament europeu”. El Pol ha recordat que Andorra, pels seus límits pressupostaris, “àmbits com el de la cultura tradicionalment s’han quedat relegats”, afegint que “les subvencions que rebien les entitats culturals eren inferiors respecte d’altres inversions”.

Per aquest motiu, Bartolomé ha explicat que poder accedir a programes de finançament internacional que donin més opcions als nostres artistes, sense cap mena de dubte és atractiu, tot i que ha volgut afegir que “aquests programes de finançament són els estats que hi contribueixen, per tant, no podem aspirar que la Unió Europea sigui la que ens financi tota la cultura perquè és una tasca nostra. El Pol ha acabat recalcant que “pot ser un suport, però l’obligació és nostra (Andorra)”.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.