Image Alt

Concòrdia

Penjada cartells EG2023

Penjada de cartells. Comença la cursa electoral!

365+7 propostes per enfortir el país des de la sostenibilitat, singularitat i sentit de comunitat.

Sota l’eslògan ‘Batega’, Concòrdia ha donat aquest diumenge el tret de sortida a la cursa electoral pels comicis del pròxim 2 d’abril amb la penjada dels cartells nacionals i territorials arreu del país, començant per la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella.  Tal com ha manifestat el candidat a cap de Govern, Cerni Escalé, al programa electoral hi consten 365+7 propostes per enfortir el país des de la sostenibilitat, la singularitat i el sentit de comunitat, els tres pilars de Concòrdia. “Una proposta per cada dia de l’any i set d’addicionals centrades a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”, ha asseverat.

En aquest sentit, Escalé ha posat en relleu que l’eix central del programa és el benestar, puntualitzant que durant els darrers vint anys “ens hem preocupat més de fer créixer quantitativament l’economia que de millorar la qualitat de vida de la població i tenir en compte la preservació del nostre entorn”. El candidat a cap de Govern ha recordat que el partit neix amb la voluntat de donar una alternativa a la política de sempre mantenint l’esperit d’Andorra i les seves tradicions. “Ens presentem amb molta il·lusió i ganes de fer les coses diferent amb l’objectiu principal de fer avançar el país”, ha indicat, afegint que “farem una campanya neta”.

De la mateixa manera, el candidat de la llista territorial d’Andorra la Vella, Martí Alay, ha ressaltat la voluntat de “demostrar que les nostres propostes són coherents amb el relat amb el qual ens vam presentar fa vuit mesos“, puntualitzant l’aposta de Concòrdia per limitar la inversió estrangera en immobles durant 18 mesos i crear un sistema de quotes d’adquisició.

Pol Bartolomé, candidat de la llista territorial de Sant Julià de Lòria ha posat de manifest que l’objectiu de la coalició entre Concòrdia i Desperta Laurèdia és treballar pel benestar d’Andorra i el desenvolupament de la parròquia laurediana amb noves idees. “No sortirem d’aquesta situació pensant els problemes d’Andorra des de l’òptica que ens ha conduït aquí, volem ampliar horitzons, mirar més enllà, portar una visió de futur”, ha exposat.

Finalment, el cap de llista de la candidatura territorial d’Escaldes-Engordany, Ramon Tena, ha posat en relleu la necessitat de situar el benestar de les persones “al centre de les polítiques” i assolir un “creixement sostenible”. “Estem convençuts que fa falta un partit que regeneri la política i torni l’esperança, i aquest és Concòrdia”, ha assenyalat.

Penjada cartells nacional
Penjada cartells Andorra la Vella
Penjada cartells Sant Julià de Lòria
Penjada cartells Escaldes-Engordany
Penjada cartells EG2023

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.