Image Alt

Concòrdia

Espai Cultural

Espai cultural a Andorra la Vella

Apostem per crear un Espai Cultural a Andorra la Vella

Concòrdia aposta per construir un Espai Cultural a Andorra la Vella, al pàrquing exterior del Consell General, amb l’objectiu de dinamitzar el barri antic, des de l’església fins a la zona de quatre camins. Tal com ha manifestat el cap de llista de la candidatura territorial de la capital, Martí Alay, el projecte s’integra a l’espai natural de la zona i constaria d’un aparcament soterrat públic, una sala d’exposicions
i un amfiteatre on els artistes i creadors “podrien desenvolupar les seves iniciatives i compartir experiències”. “Els artistes tindrien els serveis concentrats i podrien dedicar-se a crear”, ha afegit.

La infraestructura també comptaria amb un edifici amb dependències on rebre assessorament i treballar, així com espais per acollir entitats. Alay també ha exposat que el projecte és fruit de les demandes del col·lectiu, qui considera que manca un espai de creació i professionalització al país. “L’art és futur i l’art es correlaciona amb la innovació. Un país que té projecció d’artistes, està demostrat que té molta innovació”, ha assenyalat.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.