Image Alt

Concòrdia

Ho ha afirmat la número dos de la candidatura territorial, Maria Àngel Aché, qui ha indicat que la desviació és necessària per a la parròquia per millorar la qualitat de vida dels lauredians, tant a escala mediambiental com de seguretat ciutadana.

Quatre anys per acabar el vial de Sant Julià de Lòria

Concòrdia + Desperta Laurèdia consideren l’acabament del vial de Sant Julià una prioritat

Concòrdia + Desperta Laurèdia consideren que l’acabament del vial de Sant Julià de Lòria és una prioritat pels pròxims quatre anys. Ho ha afirmat la número dos de la candidatura territorial, Maria Àngel Aché, qui ha indicat que la desviació és necessària per a la parròquia per millorar la qualitat de vida dels lauredians, tant a escala mediambiental com de seguretat ciutadana. “Finalitzar la fase 2 del vial és una prioritat vital per la parròquia i, fins al moment, el Govern no ha tingut ni la fermesa ni el compromís per tirar-la endavant”, ha exposat.

Aché també ha recordat que en el pressupost del 2023 només s’hi destina una partida de 25.000 euros per dur a terme un estudi viari. “La desviació ha de ser una urgència per millorar la qualitat de vida i reordenar el poble per veure la funcionalitat dels nostres carrers i, de retruc, també serà positiva per al desenvolupament econòmic de la parròquia”, ha apuntat.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.