Enclar constata que el seu programa dona resposta a les preocupacions de la ciutadania

La candidatura defensa que és un projecte consolidat en l’acte de final de campanya.

“Molt bones vibracions” i “energia positiva”. Aquest és el retorn que ha tingut Enclar durant els deu dies de campanya electoral. De fet, tal com ha explicat la número dos, Olaya Losada, durant les converses amb la ciutadania els candidats han constatat que el programa electoral amb què concorren a les eleccions comunals per Andorra la Vella recullen “totalment” els neguits i preocupacions de la població.

El número u, Sergi González, ha reiterat en l’acte organitzat aquest vespre al Teatre Comunal d’Andorra la Vella que Enclar vol escoltar la ciutadania. Per això les propostes amb què es presenta la formació als comicis donen resposta a l’emergència habitacional però també a altres qüestions que afecten el dia a dia dels veïns i veïnes de la parròquia, com són les voravies amb mal estat o la proposta de recuperar els viatges per a la gent gran. Sergi González ha remarcat que el projecte d’Enclar no és una iniciativa improvisada sinó un projecte consolidat.

Per això ha interpel·lat la ciutadania a votar a les eleccions del proper 17 de desembre. Durant l’acte, els integrants de la candidatura han exposat els valors d’Enclar que parteixen del compromís i que abracen fins a la defensa del medi ambient i la sostenibilitat, la creació d’espais de cohesió i interacció entre les diferents generacionals, la convivència, l’ajut als petits negocis i als artistes, l’optimització de l’administració amb la reducció dels lloguers que ara paga el Comú, i la proximitat, posant fi a l’existència de ciutadans de primera i ciutadans de segona. Tot això comptant sempre amb l’opinió de la població a l’hora d’adoptar decisions.

 

Andorra la Vella, 12 de desembre de 2023

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.