Enclar acabarà amb els barris de primer i segona millorant la via pública a tota la parròquia

Impulsarà un pla integral per homogeneïtzar voravies i mobiliari urbà.

Enclar vol acabar amb els barris de primera i de segona. I ho farà impulsant un pla integral per a tota Andorra la Vella, Santa Coloma i la Margineda. Aquest pla tindrà per objectiu homogeneïtzar les voravies i el mobiliari urbà.

“Hem rebut moltes queixes ciutadanes amb relació als barris de segona i de primera”, ha declarat el número tres de la candidatura, Jordi Cabanes, des de la Margineda. I és que un gran nombre de veïns d’aquest barri han fet arribar el seu malestar a Enclar per l’oblit que han patit durant els dos últims mandats. “DA no els va anomenar durant el debat, no els ha anomenat en el seu vídeo de campanya i estan dolguts. A la zona hi ha les escombraries sense tancat, les parades d’autobús amb grafits, les marquesines antigues, les voravies descuidades”, ha explicat.

Les principals queixes tenen a veure amb l’embelliment de les voravies, l’estat de les zones destinades a les escombraries, la manca de papereres i bancs, i el col·lapse que genera la sortida dels centres escolars. Enclar vol donar solució a aquestes problemes. Per això impulsarà el pla integral actuant en 20 quilòmetres de carrers per any, prioritzant les zones en què no s’han fet actuacions durant els últims dos mandats. A banda, s’analitzarà amb els veïns, el Servei de Circulació i els centres escolars com resoldre els problemes de circulació que es generen durant les hores punta.

 

Andorra la Vella, 11 de desembre de 2023

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.