Image Alt

Concòrdia

Grup Parlamentari amb els cònsols d'Escaldes-Engordany

Els membres del Grup Parlamentari comencen a Escaldes-Engordany una ronda de visites als cònsols.

D’aquesta manera, els consellers de Concòrdia, coneixeran quina és la realitat de cada parròquia.

Els consellers generals de Concòrdia, Cerni Escalé, Núria Segués, Jordi Casadevall i Pol Bartolomé, han iniciat aquest dimecres, 31 de maig, una ronda de visites que els portarà pels set comuns. Avui ha estat el torn d’Escaldes-Engordany on han estat rebuts per la cònsol major, Rosa Gili, i pel cònsol menor, Quim Dolsa.

Durant la trobada, els cònsols i els membres del grup parlamentari han pogut fer un intercanvi d’impressions i d’inquietuds sobre l’actualitat andorrana, sobretot aquella que afecta la parròquia escaldenca, posant especial èmfasi en els estudis de càrrega, en l’urbanisme i en la gestió del territori, en la regulació sobre l’aigua, l’ampliació de l’hospital o la situació dels entorns de protecció de la parròquia, així com l’afectació de les reglamentacions o la normativa en l’esdevenir de les activitats dels comuns i dels seus ciutadans.

Els consellers generals, amb la finalitat de poder copsar altres perspectives, també es reuniran amb la minoria escaldenca el pròxim dilluns 5 de juny.

La pròxima reunió d’aquesta ronda de cònsols iniciada avui serà aquest divendres, 2 de juny, amb una trobada amb els màxims mandataris comunals d’Ordino.

Grup Parlamentari amb els cònsols d'Escaldes-Engordany
Grup Parlamentari amb els cònsols d'Escaldes-Engordany

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.