Image Alt

Concòrdia

Visita cònsols Ordino

El grup parlamentari visita els cònsols d’Ordino

El funcionament dels quarts, els estudis de càrrega o Grífols han estat alguns dels temes tractats durant la reunió.

Els consellers generals de Concòrdia, Cerni Escalé i Jordi Casadevall, s’han desplaçat aquest matí al comú d’Ordino on han estat rebuts pels cònsols, J. Àngel Mortés i Eva Choy, en una trobada que ha durat gairebé dues hores.

El motiu d’aquestes visites comunals és parlar amb els diferents actors polítics del país per copsar les prioritats de les diferents institucions andorranes, així com comprendre les idiosincràsies del territori.

En el cas d’Ordino, els consellers generals i els cònsols han pogut mantenir una conversa molt distesa de diferents temes que tenen a veure amb la parròquia, com l’especificitat del funcionament dels quarts, els estudis de càrrega, l’urbanisme i les característiques dels recursos hídrics ordinencs, com són les seves captacions o la particularitat que Ordino és la única parròquia que tracten l’aigua amb ultraviolats. Tanmateix, els cònsols han explicat als parlamentaris de Concòrdia els serveis oferts pel comú així com el funcionament de la Taula de dinamització de la parròquia.

Altres temes que s’han pogut tractar han estat l’habitatge, posant especial èmfasi en l’habitatge destinat a preus assequibles, les competències i les transferències, la funció pública, l’Agència Tributària Única o la mancomunació de serveis. Finalment, els cònsols i els consellers generals han pogut parlar sobre el projecte de Grífols, tant del contingut com de la forma utilitzada per fer-lo arribar a Andorra.

La pròxima visita serà dimarts 6 de juny amb els cònsols de La Massana, trobant-se abans, però, amb la minoria del comú d’Escaldes-Engordany el proper dilluns, 5 de juny.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.