Image Alt

Concòrdia

Repàs de l’onzena jornada de campanya

NACIONAL

Concòrdia fomentarà els hàbits de vida saludables des de la primera infància fins a la vellesa

Concòrdia fomentarà els hàbits de vida saludables i la cura del cos des de la primera infància fins a la vellesa a través d’una col·laboració conjunta entre el ministeri de Salut i el d’Esports. Tal com ha explicat el número quatre de la candidatura nacional, Jordi Cantons, l’objectiu de la mesura és crear un programa amb un catàleg amb propostes de salut transversal i global, però tenint en compte les especificitats de cada col·lectiu. “La idea és que durant tota la vida d’una persona hi hagi una proposta de salut eficient”, ha indicat. En la mateixa línia, Cantons també ha apuntat que la formació també aposta per crear un impost sobre les begudes ensucrades tot mantenint un diferencial de preu suficient respecte als països veïns.

 

 

TERRITORIAL DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Concòrdia promourà el teletreball per millorar la conciliació familiar i descongestionar la xarxa viària

Concòrdia promourà el teletreball per millorar la conciliació familiar, descongestionar la xarxa viària i reduir la contaminació. El cap de llista de Concòrdia + Desperta Laurèdia a Sant Julià de Lòria, Pol Bartolomé, ha exposat que la formació incentivarà un pla d’ajudes a les empreses, sobretot a l’administració, per desenvolupar nous mecanismes de teletreball. “L’objectiu és descongestionar una mica la circulació, una realitat que genera moltes preocupacions als ciutadans i afavorir la conciliació familiar a totes aquelles persones, però sobretot a les famílies monoparentals que viuen amb un fill i s’han de fer càrrec d’ell mentre estan treballant”, ha puntualitzat. En aquest sentit, ha afegit que la voluntat és aprofitar la tecnologia desenvolupada en l’àmbit del teletreball al sector públic i atorgar ajudes a les empreses privades que el vulguin incentivar.

 

 

TERRITORIAL ANDORRA LA VELLA

Concòrdia defensa la utilització del català en la denominació d’actes, esdeveniments, campanyes i organismes públics

Concòrdia aposta per la utilització del català en la denominació d’actes, campanyes i organismes públics enfront de llengües estrangeres. El número dos de la candidatura d’Andorra la Vella, Miquel Clua, des de la formació donen molta importància a llengua com a element bàsic de la cultura i identitat del país, motiu pel qual “proposem, sobretot a les iniciatives sorgides des de l’administració pública, que es faci servir el català, llengua oficial d’Andorra”. “Tenim una tendència que sembla que ens faci vergonya dir les coses en català, com per exemple el ‘Shopping’ Festival, i creiem que hem de ser capaços de desenvolupar-nos amb la nostra llengua”, ha exposat.

 

 

TERRITORIAL D’ESCALDES-ENGORDANY

Concòrdia potenciarà el portal digital Agenda.ad perquè esdevingui una eina potent de promoció cultural

Concòrdia potenciarà el portal digital ‘Agenda.ad’ perquè esdevingui una eina potent de promoció cultural amb iniciatives d’àmbit públic i privat. Lara De Miguel, número dos de la candidatura territorial d’Escaldes-Engordany, ha posat de manifest que Andorra té una vida cultural “molt rica i variada”, però “sovint molts actes es trepitgen”. És per aquest motiu que des del partit proposen la creació de mecanismes perquè els actes no coincideixin en dia i hora i aposten per transformar l’Agenda.ad perquè sigui un portal dinàmic, intuïtiu i accessible a tota la població i als visitants que arriben al país. “Tot i que ja se li ha fet una rentada de cara a l’Agenda.ad, continua sent frustrant trobar tot el que es fa”, ha puntualitzat.

D’aquesta manera, Concòrdia aposta per incentivar la coordinació entre els comuns i el Govern per gestionar correctament les propostes culturals i que el portal “sigui una eina tant pels programadors públics com privats per donar a conèixer les propostes culturals”.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.