Image Alt

Concòrdia

Repàs de la dotzena jornada de campanya

NACIONAL

Concòrdia aposta per desenvolupar una aplicació que centralitzi l’oferta turística del país

Concòrdia aposta per desenvolupar una aplicació mòbil que centralitzi tota l’oferta turística del territori. La número dos de la candidatura nacional, Nuri Segués, ha explicat que el disseny de l’aplicació es finançaria a través dels ingressos de la taxa turística i inclouria els mapes rurals, les rutes de muntanya i culturals, la xarxa de museus i monuments, així com l’accés a la xarxa wifi pública, entre altres serveis. “Concòrdia vol potenciar oferta turística de qualitat i que aquesta giri al voltant del patrimoni cultural i natural, garantint la sostenibilitat per part del nostre entorn i de les persones que vivim al Principat d’Andorra”, ha manifestat i ha puntualitzat que el desenvolupament de l’aplicació mòbil es duria a terme potenciant el talent de creadors andorrans. De la mateixa manera, ha ressaltat la voluntat de la formació per incrementar, marginalment, l’import de la taxa amb l’objectiu de reduir la petjada mediambiental generada pels visitants.

 

 

 

TERRITORIAL ANDORRA LA VELLA

Concòrdia implementarà un pla nacional de treball a mitjà termini per millorar la planificació dels programes i pressupostos públics de tots els ministeris del Govern

Concòrdia dissenyarà i implementarà un Pla Nacional de Treball a 10 i 20 anys vista amb objectius estratègics que inclogui tots els ministeris del Govern amb la intenció de millorar la planificació dels programes i pressupostos públics. Tal com ha exposat el número dos de la candidatura territorial d’Andorra la Vella, Miquel Clua, la mesura redefinirà els processos i llocs de treball de l’administració i dotarà els ministeris d’eines per continuar i aprofundir amb la transformació digital, un dels reptes principals de l’administració. “Per nosaltres la digitalització ha de servir per trencar aquestes barreres, a vegades artificials, i que es treballi d’una forma més transversal”, ha assenyalat.

 

TERRITORIAL DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Concòrdia aposta per un model de política basat en el debat i el diàleg constructiu

Concòrdia+Desperta Laurèdia aposten per un model de política al Consell General basat en el debat i el diàleg constructiu entre majoria i oposició amb l’objectiu d’avançar de manera conjunta pel bon desenvolupament del país. Així ho ha indicat la candidata suplent de la coalició a Sant Julià de Lòria, Anna Gabriel, qui ha exposat que cal adoptar un diàleg constructiu, proactiu i amb esperit de col·laboració a l’ens parlamentari, tot posant com a exemple la posició de la formació al llarg de la campanya i la feina feta per Desperta Laurèdia al comú lauredià. “Els tres consellers de Desperta Laurèdia al comú han demostrat amb escreix que es pot fer una oposició que ajudi a tirar endavant la parròquia i si des del Gonsell General aconseguim aportar aquesta manera de fer política, Andorra en pot sortir molt beneficiada”, ha asseverat. En aquest sentit, ha apuntat que la coalició pot aportar un “aire fresc” a la manera de fer política al país i ha lamentat que “sovint hem vist uns polítics que l’únic que fan és buscar oportunitats per apagar i destruir la veu de l’altre i no per construir des del que tenim en comú”.

 

 

TERRITORIAL D’ESCALDES-ENGORDANY

Concòrdia impulsarà l’elaboració d’un pla hidrològic nacional

Concòrdia vol impulsar un Pla Hidrològic Nacional amb l’objectiu de conèixer els recursos disponibles al país i planificar-ne el creixement. El cap de llista de la candidatura territorial d’Escaldes-Engordany, Ramon Tena, ha comentat que el pla estarà centrat en l’ús racional dels recursos hídrics i comptarà amb la participació de tots els agents i sectors implicats. D’aquesta manera, l’objectiu de la proposta és garantir la disponibilitat per al consum humà, la funció ecosistèmica, l’ús energètic i les mesures de control. “Conèixer la disponibilitat dels recursos ens ajudarà a planificar el creixement amb coses tan senzilles com quines infraestructures podem tenir al país o quins han de ser els sostres poblacionals efectius”, ha matisat. Tena també ha posat de manifest la voluntat de Concòrdia per revisar la política de tarifes de FEDA per tal d’establir una política de preus per trams en funció del consum i l’aposta perquè els grans projectes d’energies renovables al país puguin ser finançats per l’Estat.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.