Image Alt

Concòrdia

Repàs de la setena jornada de campanya

  TERRITORIAL D’ESCALDES-ENGORDANY

Concòrdia inclourà l’atenció als familiars d’addictes donant-los suport psicològic

Concòrdia aposta per incloure l’atenció als familiars d’addictes donant-los suport psicològic per tal de pal·liar l’impacte emocional que pateixen. Tal com ha manifestat Sílvia Alves, candidata de la territorial d’Escaldes- Engordany, “som conscients que no només és la persona qui està patint l’addicció sinó també la família, i per tant pensem que s’ha de donar molta més atenció a les famílies per tal de pal·liar l’impacte emocional que pateixen, i en aquests casos, els serveis psicològics s’haurien d’incloure en la cartera.”.

En la mateixa línia, ha afirmat que des de la formació reformularan el servei de l’UCA (Unitat Conductes Addictives) per tal de desestigmatitzar-lo, assegurant l’anonimat dels seus usuaris amb un accés comú. D’aquesta manera, proposen dotar-lo de més recursos per detectar, en fases inicials, les addicions i facilitar-ne el tractament, així com canviar d’ubicació l’UCA “per protegir la intimitat dels seus usuaris”, ja que “resulta incòmode la ubicació actual i en alguns casis arriba a generar més autoestigma”.

 

TERRITORIAL ANDORRA LA VELLA

Apostem per augmentar fins al 40% la deducció de la quota de
tributació de l’IRPF del valor del donatiu quan es dediqui al mecenatge
social, cultural o esportiu d’entitats sense ànim de lucre

Concòrdia proposa augmentar fins al 40% la deducció de la quota de tributació de l’IRPF del valor dels donatius dedicats al mecenatge social, cultural o esportiu d’entitats sense ànim de lucre. La voluntat, tal com ha assenyalat el cap de llista de la territorial d’Andorra la Vella, Martí Alay, és aportar un recolzament al tercer sector a escala fiscal. D’aquesta manera, “fins ara hi havia un límit inferior i nosaltres el volem pujar perquè creiem que aquestes associacions tenen un impacte directe a la societat andorrana”, ha exposat.

 

  TERRITORIAL DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Concòrdia + Desperta Laurèdia proposa instaurar la figura de l’educador de carrer per fomentar la participació dels joves

Concòrdia + Desperta Laurèdia proposa instaurar la figura de l’educador de carrer a través dels tècnics de joventut per fomentar la participació d’aquest segment de la població en l’activitat política. Així ho ha indicat Raquel Sebastià, candidata de la coalició a Sant Julià de Lòria, qui ha matisat que la voluntat és poder dur a terme programes adaptats a les necessitats i apropar-se al jovent. “Concòrdia és el símptoma que la joventut se sent una mica deslligada del consell i per això ens hem organitzat per tenir veu dintre de les decisions de país”, ha asseverat.

 

NACIONAL

Concòrdia vol incentivar la participació ciutadana en les decisions polítiques

Concòrdia aposta per incentivar la participació ciutadana a l’hora de prendre decisions polítiques perquè puguin tenir veu i vot en l’esdevenir de la vida pública. Tal com ha apuntat Sergi Esteves, candidat de la llista nacional, una de les preocupacions del partit és la “desafecció política que viu la nostra societat” i consideren que la sobirania dels ciutadans pot anar més enllà de les eleccions, fomentant espais de debat i decisió i reunions de poble on s’apropi la vida política a la població. Així doncs, des de la formació es proposa dur a terme iniciatives de legislació popular per garantir “una participació continuada de la vida pública per part de la gent”.

 

NACIONAL

Concòrdia incentivarà la formació continuada dels treballadors

Concòrdia aposta per incentivar la formació continuada dels treballadors per garantir que estiguin preparats per fer front als reptes macroeconòmics, com són la digitalització i el canvi climàtic. Tal com ha manifestat Cristian Cerqueda, candidat de la llista nacional, la voluntat de la formació és reforçar els cursos de la Cambra de Comerç en matèria comercial i turística amb formacions relatives a les llengües, l’atenció al públic, l’ús d’eines tecnològiques, entre altres. Amb aquest objectiu, des de Concòrdia “incentivarem les empreses perquè duguin a terme les formacions” i crearan un premi del Govern dedicat a empreses del país que destaquin per un esforç notable en la formació. “Considerem que el comerç i el turisme són dos dels puntals del país i que encara té futur com a motor econòmic, motiu pel qual ens hem de renovar i professionalitzar”, ha indicat.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.