Enclar crearà una xarxa perquè la gent gran tingui les necessitats cobertes

Vol que el col·lectiu sigui actiu en la presa de decisions que l’afecten. 

Enclar crearà una xarxa comunitària per assegurar que les persones grans tenen totes les necessitats cobertes i que es troben en bon estat de salut. La participació en aquesta serà voluntària. Així doncs, les persones majors de 65 anys podran donar les seves dades mentre que la gent del seu entorn més proper (coneguts, l’entorn on es mou, les activitats que fa) pugui donar l’alerta i fer algun seguiment en cas de trobar a faltar alguna persona.

“Quan ens fem grans no sabem mai amb què ens trobarem i és important que la gent del nostre entorn, la gent amb qui tenim confiança, estigui pendent de nosaltres i sàpiga què necessitem i on ens movem”, ha explicat la candidata de la formació Dolors Carmona.

En aquest sentit, la número dos d’Enclar, Olaya Losada, ha afirmat que aquest registre persegueix combatre la soledat no volguda. “La gent gran moltes vegades està sola no per elecció sinó perquè la situació t’hi porta”, ha dit i ha afegit que amb aquesta xarxa les persones que en formin part tinguin totes les seves necessitats cobertes. “Creiem que aquest tipus d’accions són la solidaritat, la cooperació que el que fa és comunitat”, ha afegit Dolors Carmona.

A banda d’això, Enclar mantindrà els projectes que avui s’ofereixen a les persones grans però vol que siguin ells el que diguin el que creuen que és necessari. “Volem que tinguin veu i vot”, ha dit Olaya Losada que ha afegir que així “podrem prioritzar les seves necessitats”.

Andorra la Vella, 7 desembre de 2023

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.