Image Alt

Concòrdia

El grup parlamentari de Concòrdia visita els cònsols d’Andorra la Vella

L’aigua, la carrera horitzontal dels treballadors comunals i l’Agència Tributària Única han estat alguns dels temes tractats durant la trobada.

Els membres del grup parlamentari, Cerni Escalé, Núria Segués, Jordi Casadevall i Mª Àngels Aché, han realitzat aquest matí una visita informal als cònsols d’Andorra la Vella, David Astrié i Miquel Canturri, que ha tingut lloc al comú de la capital. La visita s’emmarca en les trobades que estan duent a terme els consellers generals de Concòrdia amb tots els cònsols per conèixer les característiques de cada corporació.

Els parlamentaris i els cònsols han departit sobre diversos temes de la gestió del comú d’Andorra la Vella, com la situació pressupostària, la reestructuració de la plantilla en els darrers dos mandats, la implementació i desenvolupament de la carrera horitzontal en els treballadors comunals així com el plantejament de la realització d’una ordinació de formacions.

Altres temes que han sortit sobre la taula han estat la situació de les captacions i sectorització de l’aigua a Andorra la Vella i la mancomunació de serveis entre comuns. També s’ha debatut sobre la possibilitat de l’existència -en una primera fase- d’una Agència Tributària Única entre les administracions comunals.

La modificació de la LOGTU, els estudis de càrrega i l’habitatge, han estat d’altres temes tractats durant la visita.

Les trobades amb els cònsols finalitzaran el 30 de juny, amb la visita al comú de Canillo.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.