Image Alt

Concòrdia

Visita als cònsols Encamp

Els consellers generals de Concòrdia visiten als cònsols d’Encamp

Els consellers generals han pogut conèixer, de primera mà, temes molt específics de la parròquia encampadana, com el cens emfitèutic del Pas de la Casa o l’evolució de la concessió de Saetde.

Els consellers generals Cerni Escalé i Pol Bartolomé han estat rebuts aquest matí pels cònsols d’Encamp, Laura Mas i Jean Michel Rascagnères, en el marc de les visites que els membres del grup parlamentari de Concòrdia estan realitzant per tots els comuns del país amb la finalitat de conèixer la idiosincràsia i les particularitat de cada territori.

A Encamp s’han pogut tractar temes com la figura de dret civil del cens emfitèutic del Pas de la Casa, l’evolució de la concessió de Saetde al llarg dels anys, la situació pressupostària del comú d’Encamp, del parer dels cònsols sobre l’Agència Tributària Única, així com sobre la necessitat de fer algunes reformes legislatives.

Els consellers generals i els cònsols s’han allargat la mà a poder col·laborar o tractar temes relacionats amb la parròquia d’Encamp sempre que sigui necessari.

La pròxima trobada serà amb els cònsols d’Andorra la Vella aquest divendres, 16 de juny.

 

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.