Image Alt

Concòrdia

Preguntes orals al Govern sobre habitatge i infraestructures. Consellers a l'hemicicle,

Concòrdia qüestiona al Govern sobre habitatge i infraestructures

Les qüestions aborden l’habitatge per a temporers, el finançament de pisos tutelats i les incerteses entorn de l’Heliport Nacional.

El Grup Parlamentari de Concòrdia ha presentat tres preguntes amb resposta oral, les quals es discutiran a la pròxima sessió parlamentària programada per al 23 de novembre. Aquestes qüestions destaquen temes relacionats amb l’habitatge i les infraestructures d’Andorra.

La primera pregunta, presentada per la consellera general Núria Segués, aborda la problemàtica de l’habitatge i les necessitats de la població resident, especialment amb l’arribada imminent de la temporada d’hivern. Es demana al Govern com pretén gestionar la manca d’habitatge i l’arribada de persones temporeres, amb una previsió de 5.512 autoritzacions per la quota especial d’hivern 2023-2024, i si l’executiu ha previst algun pla d’actuació per tal de facilitar la recerca d’allotjament a aquest tipus de residents temporals.

La segona pregunta, presentada per la consellera general Maria Àngels Aché, se centra en les qüestions financeres associades al projecte de pisos tutelats a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Es demana al Govern si considera la possibilitat d’aportar finançament a aquest projecte público-privat destinat a la gent gran, donada la crisi actual d’habitatge a Andorra.

La tercera pregunta, formulada pel president del Grup Parlamentari de Concòrdia, Cerni Escalé, aborda la construcció de l’Heliport Nacional d’Andorra a la Caubella. Les preguntes se centren en la decisió del Govern de descartar la ubicació a la zona de la Borda Vidal a Sant Julià de Lòria i la preocupació sobre la capacitat de la Unió Temporal d’Empreses (UTE) adjudicatària per complir amb els requisits establerts en el plec de bases del concurs.

El Grup Parlamentari de Concòrdia espera que aquestes preguntes contribueixin a una millor comprensió de les polítiques i accions del Govern d’Andorra en qüestions relacionades amb l’habitatge i les infraestructures.

 

Andorra la Vella, 21 novembre de 2023

 

 

 

 

 

 

 

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.