Image Alt

Concòrdia

Concòrdia pregunta per les funcions de l’Institut Nacional de l’Habitatge

Després de conèixer la notícia que el director de l’Institut Nacional de l’Habitatge, Josep Maria Pla, ha decidit deixar el càrrec per desavinences amb la ministra Conxita Marsol, el grup parlamentari de Concòrdia ha entrat una pregunta sobre aquesta qüestió, perquè el Govern la respongui oralment en la pròxima sessió de control.

En concret, es demana si l’executiu ha previst redefinir les funcions de l’Institut Nacional de l’Habitatge, tenint en compte el debat que s’ha generat al voltant d’aquest organisme i les seves competències i que l’assignació pressupostària per aquest any és d’uns 235.000 euros menys que el 2023.

Concòrdia considera que en un tema cabdal com el de l’habitatge, que és la principal preocupació de la ciutadania des de fa temps, no hi ha d’haver partidismes, sinó màxima col·laboració amb el ministeri, tal com ja s’està fent en el marc d’un grup de treball per l’habitatge. A més, des d’alguns comuns ja es treballa en aquesta línia per aportar solucions efectives.

En aquest sentit, és fonamental definir quins són els mecanismes i institucions responsables de la gestió del parc públic d’habitatges del país, actualment en creixement arran de les iniciatives impulsades per l’executiu i els comuns.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.