Image Alt

Concòrdia

Cerni Escale demana per la Fundació Meritxell

Concòrdia demana per la situació de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

Després de conèixer, a través de notícies publicades a la premsa i de l’experiència de persones que han treballat a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, que la institució viu un clima laboral complex amb una elevada rotació de personal, el grup parlamentari de Concòrdia ha entrat una sèrie de preguntes sobre aquesta qüestió, perquè el Govern les respongui per escrit.

En concret, i amb la voluntat de conèixer la realitat de la institució i les seves prioritats, es demana si s’ha fet algun estudi de clima laboral entre els treballadors. En cas contrari, si s’ha previst encarregar-ne algun. A més, es vol saber el detall del nombre de contractacions i baixes de personal tècnic i administratiu que hi ha hagut els darrers tres anys i quina lectura en fa l’executiu. Alhora, es vol conèixer el full de ruta de la Fundació i si s’han previst canvis.

Finalment, el grup parlamentari demana específicament pel servei de llar residencial, l’Albó. Vol saber amb quants treballadors compta avui en dia i a quants usuaris assisteixen, a més de conèixer la formació de què disposen.

Cal recordar que la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell és la principal institució del país dedicada a atendre, donar suport i acompanyar a les persones amb discapacitat.

Andorra la Vella, 8 d’abril de 2024

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.