Image Alt

Concòrdia

Recuperar el sentiment de comunitat intergeneracional

Concòrdia vol recuperar l’esperit intergeneracional

Concòrdia aposta per recuperar l’esperit de poble intergeneracional amb la remodelació de la plaça del Poble d’Andorra la Vella. Tal com ha explicat el cap de llista de la candidatura territorial d’Andorra la Vella, Martí Alay, durant la reunió de Poble d’Andorra la Vella, la voluntat del projecte és recobrar “l’esperit de comunitat intergeneracional” que tenia l’espai.

La proposta, que buscaria el suport de la corporació de la capital, essent aquesta la propietat, i la de la població, duent a terme un procés participatiu per “trobar una solució tots junts”. Tanmateix, Alay ha incidit en el fet que la proposta sorgida del concurs d’idees engegat pel comú de la capital és “complementari” amb el projecte de Concòrdia. “Creiem que és una iniciativa que s’ha de pensar molt bé per garantir que es recuperi l’esperit de comunitat intergeneracional”, ha emfasitzat.

Durant la reunió de Poble també s’han presentat als assistents, més d’una cinquantena de ciutadans, les propostes de Concòrdia en matèria de mobilitat, fiscalitat i tràmits, posant l’accent en l’aposta de la formació per connectar Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany amb una xarxa de transport col·lectiva.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.