Image Alt

Concòrdia

Comitè Executiu Nuria i Silvia

Concòrdia elegeix nou Comitè Executiu

En un acte de democràcia interna Concòrdia ha celebrat -aquest dilluns, 5 de febrer- l’Assemblea amb els afiliats per votar i renovar els càrrecs del Comitè Executiu, que estaran al càrrec del partit durant el període 2024-2026.

La nova Executiva estarà formada per 11 membres, reflectint una combinació de continuïtat i renovació, amb l’objectiu de portar a Concòrdia cap a nous horitzons i reforçar la seva presència en l’escenari actual.

La copresidència serà assumida per Núria Segués i Sílvia Mosquera, dues figures clau amb una visió compartida per a l’avanç de l’organització, mentre que Marc Torrent ocuparà el càrrec de tresorer, aportant la seva expertesa financera i jurídica per assegurar la sostenibilitat i el creixement de l’entitat.

El comitè es completa amb una diversitat de veus, incloent-hi a Olalla Losada, Cerni Escalé i Cerni Cairat com a vocals, que contribuiran amb les seves perspectives i compromís amb els objectius de Concòrdia.

A més, la nova executiva comptarà amb diferents delegats encarregats de blocs temàtics. Clara Grau, serà l’encarregada de la comissió d’educació, cultura, joventut i esports, mentre que Meritxell Queró encapçalarà la comissió d’afers socials, habitatge, igualtat i sanitat.  Martí Alay, Cristian Cerqueda i Sergi Esteves assumiran les responsabilitats com a delegats de les comissions d’economia, finances, exteriors i pensions; territori, urbanisme i medi ambient; i d’enllaç institucional, respectivament, garantint que cada àrea rebi l’atenció i el desenvolupament necessaris per afrontar els reptes actuals i futurs.

Finalment, Paula Przbylowicz, com a secretària d’organització, jugarà un paper crucial en l’estructuració interna i l’eficiència operativa de l’organització.

 

Andorra la Vella, 6 febrer de 2024

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.