Image Alt

Concòrdia

Cerni Escalé es presentarà al debat d’investidura

Escalé: “sempre que tinguem l’oportunitat de parlar sobre les nostres idees i de debatre amb la resta de forces polítiques les aprofitarem”.

Cerni Escalé es presentarà a la investidura de Cap de Govern la pròxima setmana gràcies al suport dels tres consellers generals del PS que s’han sumat als cinc de Concòrdia perquè això sigui una realitat. Així ho han explicat aquesta tarda, en roda de premsa al Consell General, els consellers generals i futurs presidents de grups parlamentaris, Cerni Escalé -per part de Concòrdia- i Judith Salazar -per part del PS-.

Reglament del Consell General en mà, són necessaris 5,6 consellers generals per poder presentar candidatura a la investidura, fet que impossibilitava al grup parlamentari de Concòrdia poder ser-hi present. Amb el suport dels consellers socialdemòcrates, Escalé podrà presentar-s’hi i, així, “oferir una formació que faci valer les seves idees davant del programa dels demòcrates”.

Escalé, que ha explicat que tot va sorgir d’una conversa informal amb Salazar, ha agraït al PS “aquest acte de generositat política per cedir-nos la seva veu en aquest debat d’investidura que permet contraposar models de país“. Ha afegit a més que “sempre que tinguem l’oportunitat de parlar sobre les nostres idees i de debatre amb la resta de forces polítiques, ho aprofitarem, i el debat d’investidura és una d’aquestes ocasions“.

 

Per la seva banda, Judith Salazar ha expressat que “ens va semblar lògic que poguéssim facilitar amb el nostre suport la possibilitat d’escoltar una segona veu alternativa al discurs d’investidura del Sr. Espot”, i ha afegit que “volem explorar i facilitar aquesta veu alternativa per trobar espais on es poden plantejar possibilitats al llarg de la legislatura de treballar una recerca de llocs comuns“.

Cerni Escalé ha explicat que la decisió, per part de Concòrdia, s’ha pres amb la resta de consellers del grup parlamentari i en consens amb l’executiva del partit. A més, ha afegit que l’acord pres amb els socialdemòcrates ha estat sense contrapartida, i ambdós compareixents han destacat que el suport no ha de pressuposar més acords en el futur.

Ara toca preparar-se pel debat d’investidura que es preveu que tindrà lloc cap al 9 de maig.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.