Image Alt

Concòrdia

Aché pregunta per les mesures de prevenció en edificis de gran alçària

Aché demana sobre les mesures de prevenció davant de situacions d’emergència en edificis de gran alçària

La consellera general ha presentat una pregunta amb resposta escrita amb la finalitat de conèixer la reglamentació i els plans de prevenció i actuació per a edificis de grans alçades.

La consellera general del Grup parlamentari de Concòrdia, Maria Àngels Aché, ha entrat una bateria de preguntes amb resposta escrita dirigides al Govern amb relació als protocols de seguretat existents per fer front a qualsevol tipus de situació d’emergència que es pugui originar en edificis de gran alçària.

Aquesta demanda ve motivada per l’incendi que es va declarar el passat divendres 18 d’agost a la dotzena planta d’una de les torres de l’avinguda de les Nacions Unides d’Escaldes-Engordany, que va afectar a sis persones per inhalació de fums.

En aquest sentit, Aché demana per la normativa que segueixen els materials que s’utilitzen en la construcció, en concret en les seves característiques i resistència a espurnes, flames o foc. Tanmateix, la parlamentària demana pels protocols d’autoprotecció dels que disposen els professionals que treballen en aquest tipus d’obres.

Així mateix, la consellera general demana sobre l’existència de plans de prevenció i actuació per a edificis de grans alçades -vist que es tracta de construccions amb dimensions, fins fa poc, inèdites al país- i per les disposicions reglamentàries existents pel que fa a la prevenció i seguretat per a edificis d’aquestes característiques.

Per finalitzar, Aché demana per les causes que han provocat l’incendi.

 

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.