Preguntes amb resposta escrita

Adjunts trobareu tots els arxius referents a les preguntes amb resposta escrita realitzades per part del grup parlamentari.

Preguntes amb resposta escrita

En aquest apartat penjarem totes les preguntes amb resposta escrita que realitzi el Grup Parlamentari de Còncòrdia així com les respostes obtingudes, excepte en cas que la informació tingui la consideració de reservada o de secreta d’acord amb la normativa que li sigui d’aplicació.

 

14 juny 2023 - L'ampliació de l'abocador de la Rabassa, aprovada pel Comú de Sant Julià de Lòria durant l'any 2022, continua pendent de rebre l'autorització del Ministeri competent. En aquest sentit, regular el creixement urbanístic i preservar l'entorn natural d'Andorra representen dues de les principals línies d'acció del Grup Parlamentari de Concòrdia. Per aquest motiu, plantegem les següents preguntes amb l'objectiu de conèixer la posició estratègica del Govern amb relació a la problemàtica produïda pel creixement urbanístic desproporcionat i que ha resultat en una saturació - i posterior manca - dels abocadors de terres.

14 juny 2023 - Davant de les declaracions per part de la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, en la compareixença de dimecres 7 de juny, relatives a la quota especial d'autoritzacions d'immigració i a la modificació dels requisits d'autorització d'immigració en el marc del reagrupament familiar, volem obtenir informació per conèixer la situació derivada dels reagrupaments i alhora entendre les casuístiques i les decisions preses per part del Govern en aquesta matèria.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.