Image Alt

Concòrdia

La visita als cònsols de Canillo tanca la ronda de trobades amb els comuns

L’urbanisme centra la trobada amb els cònsols de Canillo.

Els consellers del grup parlamentari de Concòrdia, Cerni Escalé i Jordi Casadevall, s’han desplaçat aquest matí fins al comú de Canillo on han estat rebuts pels cònsols, Francesc Camp i Marc Casal, en la que ha representat la darrera trobada que els consellers generals han fet amb els cònsols de totes les parròquies.

Com ha estat habitual en les altres visites als comuns, Escalé i Casadevall han centrat la trobada a conèixer el funcionalment del Comú de Canillo, així com les singularitats de la parròquia. Altres temes tractats han estat el turisme, la desestacionalització d’aquest i el creixement demogràfic de la parròquia canillenca, que és la que ha crescut més els darrers anys a tot el país.

Un dels assumptes al que més temps s’ha dedicat en la trobada ha estat l’urbanisme, els estudis de càrrega i l’anunciada modificació de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme (LOGTU), de la qual, Casadevall, en ser el president de la Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient, s’ha compromès a mantenir una comunicació directa i un diàleg profund amb els comuns, així com amb altres actors relacionats, com arquitectes, tècnics i juristes, per poder legislar amb les màximes garanties de futur.

El màxim mandatari comunal ha volgut agrair als parlamentaris de Concòrdia la deferència que han tingut visitant tots els comuns.

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.